Published On: vin, mart. 30th, 2012

Hot retinut dupa 20 de zile

Share This
Tags

Judiciaristii Compartimentului Violenta din cadrul Biroului de Investigatii Criminale au continuat sa desfasoare cercetari intr-o cauza inregistrata la data de 9.03.2012, privind doua talharii comise de autor necunoscut asupra a doua brailence si au stabilit ca principalul suspect al faptei este P.I. (20 de ani), domiciliat in Braila.

In fapt, la data de 9.03.2012, la orele 11.58, respectiv, orele 12.12, ofiterul de serviciu de la Politia Municipiului a fost sesizat, prin apelul de urgenta 112, de un agent din cadrul Politiei Locale, care dirija traficul rutier la intersectia strazii Ghioceilor cu bulevardul Dorobantilor, cu privire la faptul ca A.E. (66 de ani) si P.N. (59 de ani), ambele brailence, au fost deposedate, prin violenta, de posete de catre un tanar necunoscut.

La acea data, a fost constituit un colectiv format din politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale care au desfasurat cercetari, stabilind ca prima victima a fost deposedata, prin smulgere, de o poseta care continea actul de identitate si bunuri personale, in timp ce se deplasa pe aleea din spatele blocului A20, de pe strada Hipodrom, iar celei de-a doua victime i-a fost smulsa o poseta in care se aflau suma de 30 de lei si bunuri personale, in timp ce se deplasa pe aleea situata intre blocurile A51 si A57, situate pe strada Ghioceilor.

Prejudiciul total este in valoare de 200 de lei.

Autorul a recunoscut faptele comise, precizand ca banii i-a cheltuit in interes personal, iar posetele le-a aruncat in pubele pentru gunoi.

Fiind extinse cercetarile, acestuia i s-a mai probat o infractiune de talharie, comisa la data de 5.03.2012, prin acelasi mod de operare, asupra brailencei C.V. (65 de ani), care se deplasa pe strada Hipodrom.

Autorul a fost retinut, pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore, pentru savarsirea infractiunii de talharie, fiind incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al I.P.J. Braila, si, astazi, urmeaza sa fie prezentat Judecatoriei Braila, cu propunere de arestare preventiva.

Comentarii

comentariu

About the Author

-