Published On: lun, feb. 13th, 2012

Raul Moldovan, cel mai mic fan al HC Dunarea Braila

Share This
Tags

Ada Moldovan, handbalista clubului Brailean, a nascut la sfarsitul saptamanii trecute un baietel de 3,5 kg, caruia i-a pus numele Raul.

Ada Moldovan a castigat de-a lungul anilor petrecuti la HC Dunarea Braila o medalie de bronz cu echipa braileana in Liga Nationala, editia 2008-2009 si doua Trofee “Simona Arghir Sandu”, trofeu care se decerneaza celei mai bune marcatoare din Liga Nationala feminina la handbal.

Din 2008 si pana sa ramana insarcinata, handbalista Ada Moldovan a inscris mai bine de 700 de goluri pentru echipa braileana, 50 dintre ele fiind marcate in editia 2010-2011 a Cupei EHF.

Cand a aflat ca este insarcinata, golghetera echipei de pe malul Dunarii, s-a declarat fericita si implinita afirmand la aceea vreme ca “Ma bucura nespus de mult ideea ca voi fi mamica. Acest lucru imi mai lipsea in viata si acum pot spune ca ma simt implinita. Sper sa fiu sanatoasa si copilul la fel. Ma simt foarte fericita in aceste momente. Am doar 27 de ani si pot reveni dupa un sezon in sportul care m-a consacrat”.

Intregul staff al Clubului Dunarea Braila iI ureaza proaspetei mamici multa sanatate si asteapta revenirea acesteia pe teren pentru a reintregi echipa.

Comentarii

comentariu

About the Author

-