Published On: mie, feb. 29th, 2012

Politistii au probat doua furturi de carburant

Share This
Tags

In ziua de 28 februarie, intre orele 7.00-16.00, politistii din cadrul Sectiei 1 de Politie Rurala Braila au actionat, pe raza comunelor Maxineni si Salcia Tudor, pe linia prevenirii si combaterii furturilor de animale, din locuinte si din autovehicule, precum si pentru identificarea autorilor unor astfel de furturi.

In acest sens, au fost efectuate sase perchezitii domiciliare, ocazie cu care l-au identificat pe G.S. (35 de ani), din localitatea Maxineni, in sarcina caruia s-a retinut savarsirea unor furturi de carburant din rezervoarele a doua autoturisme apartinand unor braileni.

Faptele au fost comise in noaptea de 13 spre 14 ianuarie, in timp ce masinile erau parcate pe raza comunei Maxineni, prejudiciul total creat fiind de 200 de lei.

Cele doua cauze au fost conexate si inaintate la Parchetul de pe langa Judecatoria Braila, in vederea confirmarii inceperii urmaririi penale, autorul fiind cercetat in stare de libertate pentru comiterea infractiunii de furt calificat.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>