Published On: mie, feb. 29th, 2012

Copii talhariti ziua in amiaza mare

Share This
Tags

In dimineata zilei de 28 februarie, la orele 9.00, la sediul Politiei Municipiului Braila s-au prezentat doi adolescenti, N.G. (15 ani) si V.F. (14 ani), ambii domiciliati in comuna Ramnicelu, si au sesizat ca, in urma cu o zi, in ziua de 27 februarie 2012, in jurul orelor 15.00, in timp ce se deplasau pe strada 1 Decembrie 1918, au fost acostati de doi tineri necunoscuti, unul dintre acestia deposedandu-i, prin violenta, de sumele de 15 lei, respectiv, 200 de lei.

Din primele cercetari desfasurate de judiciaristii care au preluat cazul minorilor talhariti a reiesit ca, dupa ce terminasera cursurile scolare, cei doi minori s-au deplasat pe jos pe strada 1 Decembrie 1918, iar intre strazile Grivita si Rosiori au fost acostati de doi indivizi si unul dintre ei i-a amenintat cu acte de violenta si le-a sustras din buzunare sumele de bani mentionate, fara ca victimele sa reactioneze in vreun fel, de teama sa nu fie loviti.

Politistii liniei de munca “Violenta” din cadrul Biroului de Investigatii Criminale au efectuat cercetari in teren si au stabilit ca principalii suspecti ai faptei sunt S.D. (15 ani) si T.N. (13 ani), ambii domiciliati in municipiu.

Acestia au fost cautati si depistati pe raza municipiului, fiind condusi la sediul Politiei, unde au recunoscut fapta comisa, S.D. fiind cel care a exercitat efectiv actele de amenintare verbala si a sustras banii victimelor. Dupa ce si-a insusit banii, acesta i-a dat celuilalt suspect suma de 4 lei, restul cheltuindu-i in interes personal la o sala de jocuri mecanice.

In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie, urmand ca minorul agresor sa fie examinat medico-legal si, in functie de concluzii, impreuna cu procurori din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Braila, sa se stabileasca oportunitatea luarii unei masuri preventive fata de acesta.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>