Published On: lun, oct. 31st, 2011

Primaria este asaltata de gunoaie

Share This
Tags

*Desi Directia de Administrare si Gospodarire Locala Braila se afla in coordonarea directa a primarului Aurel Simionescu, se pare ca cei responsabili cu salubrizarea uita sa-si faca datoria chiar in propria ograda * Tomberoanele din curtea interioara a Primariei gem de gunoaie de mai multe zile.

Directia de Administrare si Gospodarire Locala Braila, cu toate ca se afla sub autoritatea Consiliului Local Municipal Braila, in coordonarea directa a primarului Aurel Simionescu, uita sa ridice gunoiul tocmai din incinta Primariei. Reporterii Infobraila, spre deosebire de lucratorii avizati sa se ocupe de salubrizare, au observat gunoaiele care deversau din pubele si au facut un apel, in speranta ca cei in masura isi vor indeplini intr-adevar sarcinile. Alarmant nu este neaparat ca lucratorii au uitat sa colecteze muntii de gunoaie, ci  faptul ca primarul demonstreaza inca o data ca nu este capabil sa faca lucrurile sa functioneze asa cum ar trebui nici macar in imediata apropiere a sa. Atunci, cum sa administreze bine un intreg oras?

Comentarii

comentariu

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>