Published On: mar, nov. 30th, 2010

Consilierii judeteni au donat bani pentru copiii cu dizabilitati

Share This
Tags

* In aceasta dupa amiaza, holul institutiei prefectului a fost locul in care angajatii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Braila au prezentat consilierilor judeteni cateva dintre produsele realizate de copiii cu diverse dizabilitati in speranta ca vor reusi astfel sa stranga cativa banuti

Fiecare isi putea alege un produs sau mai multe si avea posibilitatea sa doneze suma de bani pe care o dorea.
“Avand in vedere ca pe 3 Decembrie este marcata Ziua Internationala a Persoanelor cu Handicap institutia noastra s-a gandit sa ofere o surpriza consilierilor judeteni. Astfel, copiii cu dizabilitati aflati in casute de tip familial au confectionat diferite produse care fac parte din aceasta expozitie, produse tematice care vizeaza sarbatoarea Craciunului. Astfel cei care vor dori pot dona banuti pentru acesti copii si pot achizitiona un produs. Suma de bani care se va strange astfel va fi folosita pentru a organiza o excursie pentru copiii cu dizabilitati”, a declarat Simona Cimpoae, directorul adjunct al DGASPC Braila.  
Daca inainte de sedinta de Consiliu Judetean (CJ) doar cativa dintre consilieri au trecut prin fata mesei pline cu produse realizate de copiii cu dizabilitati, dupa sedinta, aproape toti au donat bani si au ales un produs la schimb.
Gheorghe Bunea Stancu, presedintele CJ Braila i-a indemnat pe consilieri sa nu fie zgarciti si sa doneze in cutie, mai ales ca banii vor ajunge la copiii cu probleme. Seful CJ l-a indemnat pe Dan Apostol, seful Directiei de Administrare si Gospodarire Locala sa scoata mai multi bani din buzunar decat avea de gand. Cu toate ca a donat la randu-i o suma de bani pentru copiii cu dizabilitati, Gheorghe Bunea Stancu nu a dorit sa isi aleaga niciun produs facut de copii motivand ca aceste produse ii pot face si pe altii sa scoata banii din buzunar.
Consilierul judetean, Adrian Ritzinger a ales o ghirlanda care se pune pe usa din crengute de brad, in timp ce alti colegi au ales fotografii si cosulete cadou.

Comentarii

comentariu

About the Author

Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. dragos spune:

    Este o idee foarte buna. Numai o zi a fost expozitia?

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>