Published On: mar, nov. 30th, 2010

CIBU: “Sunt bine, sanatos, si candidez in continuare!”

Share This
Tags

Informatia potrivit careia senatorul Constantin Sever Cibu ar fi suferit o afectiune cerebrala a fost tinuta ascunsa de apropiati si familie, insa reporterii Infobraila au primit confirmarea chiar de la senatorul brailean. “Ati aflat-o si pe asta!”, a spus Cibu razand, semn ca a trecut peste momentul critic. “Am trecut prin multe. Acum sunt in spital si mi se fac niste analize, insa nu sunt in pericol. Sunt bine, sanatos si candidez in continuare”, a declarat Constantin Cibu.

Constantin Sever Cibu a trecut printr-o situatie asemanatoare in timpul mandatului de primar, cand, din cauza programului extenunat, a suferit un atac cerebral. In ciuda suferintei, Cibu nu a renuntat nici la fumat, dar nici la programul de lucru incarcat.

Comentarii

comentariu

About the Author

Displaying 2 Comments
Have Your Say
  1. Petre Nemteanu. spune:

    Insanatosire grabnica,si fara tigari si cafea.

  2. angelo spune:

    d-le Cibu, va dorim insanatosire grabnica si sa va continuati proiectele pe care le aveti de acum inainte. Noi brailenii va stim un om de cuvint,onest ,ambitios care a facut multe pentru BRAILA asa ca…….avem nevoie de dumneavoastra! SANATATE multa!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>