Published On: vin, mai 28th, 2010

Geana, esti razbunata, o sa te regrete PDL-istii!

Share This
Tags

Generalul Eugen Badalan si-a prezentat ieri oficial arma letala, cu care chipurile PDL-ul local ar urma sa castige alegerile in 2012, in fata lui Stancu. Cel putin asa se laudau Badalan si Viorel Balcan, pe vremea cand duceau lupte seculare ca sa-l instaleze in fruntea democrat-liberalilor locali pe braileanul devenit galatean si in curs de transformare din nou in brailean Constantin Dumitriu. Drept sa spunem, cand am fost convocati la conferinta de presa si am aflat ca e ziua cea mare, cand Badalan o ne puna pe masa ce are mai mare si mai tare, nu ne asteptam la vreo bomba nucleara, ca i-am vazut fata lui Constantin Dumitriu pe ciocolata “Mauru”. Am zis insa ca macar cu vreun AG 7, ceva, tot ne-o surprinde generalul in rezerva care, dupa cum pare, nu prea sta bine cu rezerva de cadre. Cel putin asta-i impresia cu care am plecat dupa  conferinta de presa in care, Dumitriu, din mic ce era, tot mai mic mi se facea in spatele biroului la care era flancat de “locotenentii“ sai, Balcan si Badalan. Mai tata, drept sa va spunem, asul din maneca generalului Cauciuc e prastie!

Nu stim ce-i faceau baietii la conferintele de presa din Galati , dar la prima lui conferinta de presa in Braila , viteazul cu pieptul de otel care ar urma sa-l spulbere pe Stancu mai avea putin si plangea! Am zice ca se inrosise tot, dar la tenul lui, nu se vede roseata…

Cert este ca bravul commandant suprem ce urmeaza sa conduca PDL-istii spre victorii rasunatoare in bataliile electorale ale lui 2012 a fost aruncat in corzi de niste amarate de intrebari ale ziaristilor.Ca atare, generalul Badalan s-a simtit obligat sa intervina si sa-si apere protejatul: el a facut apel la presa sa nu-l mai “hartuiasca” pe Dumitriu, sa nu mai ridice tonul cand ii adreseaza intrebari si sa accepte ca presedintele interimar al PDL Braila are dreptul sa nu raspunda la unele intrebari. Cum ar veni, facem conferinta de presa, dar intrebati numai ce ne convine, ziceti numai de bine si fiti blanzi cu Titi, ca e sensibil si nu suporta rele tratamente. Intrebarile pe care seful democrat-liberalilor le considera nepotrivite erau legate de situatia financiara a firmelor lui , ceea ce, considera actualul si – spera el – viitorul sef PDL , sunt chestiuni intime. La fel de sensibil este Terminatorul de psd-isti si cand in intrebare este cuprins cuvantul “Stancu”, iar omului nostru – de fapt al lor, ca noi n-avem ce face cu el – i se pare ca ziaristii care-i rostesc numele liderului PSD “il sustin vehement” pe acesta. Culmea este ca intrebarile faceau doar referire la declaratii ale lui Badalan si Balcan, care in urma cu cateva saptamani il anuntau pe Gheorghe Bunea Stancu ca tinta numarul 1 pentru noua conducere PDL, iar acum o fac pe niznaiul si nu mai recunosc nimic.

Dumitriu o da de gard cand e vorba despre intentiile electorale personale pentru 2010: ba ca o sa faca sondaje, ba ca o sa stabileasca viitorii candidati abia in 2012 si intr-un final apoteotic, da, e adevarat, ar vrea sa candideze la presedintia CJ. Tot de gard o da si cand e vorba despre situatia sa locativa, ca inca n-am inteles daca se muta in Braila – de dragul careia nu doarme noaptea, spune el – daca si numai daca va fi pus presedinte dupa alegeri – nu am folosit intamplator termenul “pus”- sau se muta acum, inainte de a-si vedea sacii in caruta.

Pe scurt, omul intelege greu ce-l intrebi, are senzatia ca orice intrebare are ca substrat un atac la adresa sa, interpreteaza ca ostilitate intrebarile absolut firesti pentru un ziarist cu oua (in paner) si – cel mai probabil, influentat de Badalan, care de a esuat ca presedinte al filialei, se crede capabil sa dea sfaturi altora cum sa o conduca – are senzatia ca toti jurnalistii care-i pun intrebari pe bune sunt in solda lui Stancu. Cu sinceritate il informam pe Mauru ca se alinta, daca are senzatia ca este atat de important, incat Stancu sa-si bata capul cu el. A, sa nu uitam! Dumitriu zice ca principalul sau scop in viata, ca sef de organizatie de partid in urmatorii doi ani este interesul braileanului. Asa incat daca aveti vreo problema, pana-n 2012, cautati-l la sediul PDL pe Mauru, ca va arata el c… . Calea de urmat, la asta ne referim. (Gina Pistol)

Comentarii

comentariu

About the Author

Displaying 3 Comments
Have Your Say
  1. doom spune:

    HAhaha. Auzi, dar daca l-ati luat asa tare nu s-a jurat pe mama-sa ca n-a facut el? Bine spus cu pusu si in noiembrie ca asa si vrea, se da rotund ca el va fi cistigatorul, ca este sprijinit de bucale, dar un lucru nu stie acest cumparator de filiala, se pregateste un candidat la care el nici nu se gindeste, ca nu-l cunoaste, este visu cel mai urit a lui cauciuc, si este anihilatorul lui piticu. Suna frumos?

  2. doom spune:

    Mai spun inca un lucru, Badalan si ai lui ar trebui sa isi vada de treaba pentru ca cei de la partid sau spetit muncind la actele de la partid atunci cind a fost controlu. Erau numai nebunii facute de ei in acte, si acum vor fi si directori unii.

  3. tano caridi spune:

    toata agitat facuta inainte de venirea lui titi a fost degeaba,nu are nici un pct comun cu braial,,,,,nu il mai chinuiti

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>