Published On: sâm, mai 29th, 2010

“Ofera o tigara in schimbul a 7 minute din viata ta!”

Share This
Tags

“Ofera o tigara in schimbul a 7 minute din  viata ta!”, este sloganul sub care se deruleaza actiunea T.N.L Braila dedicata “Zilei Mondiale Antifumat”. Conform World Health Organization , (Organizaţia Mondială a Sănătăţii), într-o iniţiativă de a atrage atenţia asupra pericolului utilizării tutunului pentru societate, nu numai pentru fumători, incepand cu anul 1987, ziua de 31 mai a fost declarata ziua mondiala antifumat. “Luni, incepand cu orele 17.00, tinerii liberali  vor fi prezenti in diferite zone ale municipiului Braila, abordand persoanele fumatoare si oferindu-le materiale informative cu privire la riscurile la care se supun in urma consumului de tutun si totodata o alternativa in schimbul renuntarii la acest viciu”, a declarat Alexandru Danaila, presedintele TNL Braila.

Le recomandam tinerilor liberali sa inceapa campania cu parlamentarii liberali, stiut fiind faptul ca senatorul Constantin Cibu este un fumator inarait, nu de parte aflandu-se si proapata mamica Diana Tusa, deputat PNL.

Comentarii

comentariu

About the Author

Displaying 3 Comments
Have Your Say
  1. vlad spune:

    Actiunea este furata de la alti tineri care duminica au fost prezenti in parcul Monument cu acelasi slogan si cu demonstratii, pliante, afise, etc. Chiar tinerii TNL, au ramas fara idei si trebuie sa copieze de la altii?

  2. Stefan Roxana spune:

    Actiunea nu a fost furata. Sloganul nu a fost deloc acelasi. Daca te informai mai bine ai fi stiut ca acele persoane ofereau doar materiale informative, pe cand TNL Braila oferea material informativ si o pastila Orbit in schimbul donarii, de catre fumator, a unei tigari. Seara frumoasa si pe viitor te rog sa te informezi mult mai bine!

  3. razvan spune:

    Ideea nu a fost furata de la nimeni. TNL Braila a oferit o guma Orbit in locul unei tigari. Pe viitor nu mai comenta in felul asta pana nu te informezi mai mult.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>