Published On: mie, mart. 31st, 2010

Tusa si Boboc s-au decis sa-i plateasca datoriile lui Cibu!

Share This
Tags

Deputatul PNL Diana Tusa si presedintele organizatiei municipale a filialei brailene a PNL, Catalin Boboc au tinut pe fuga o conferinta de presa austera poate tocmai sa sustina si prin aceasta ospitalitate neobisnuita pana acum faptul ca si-au propus sa plateasca oalele sparte ale fostului presedinte Constantin Cibu. “Nu este o suma foarte mare. De la saptamana la saptamana, aceasta suma scade. Sunte niste discutii mai vechi, de pe vremea domnului Cibu, dar le vom rezolva!, a spus Tusa.

Datoriile despre care vorbeste noua conducere a PNL Braila sunt facute in campania electorala si au suscitat discutii nenumarate intre furnizori si PNL. Surse bine informate au declarat pentru infobraila.ro ca ele ating ordinul sutelor de milioane de lei vechi. Pe vremea cand era sef al partidului, Cibu s-a aratat interesat sa plateasca datoria din salariile propriilor angajati, semnand in locul lor statele de plata, dar nedandu-le apoi banii.

Comentarii

comentariu

About the Author

Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. Ora 5 Costinesti spune:

    In atentia ing. Iordache Mirea ( Pitache ) , a beneficiarilor , prietenilor , angajatilor S.C. ARC PROIECT S.R.L. Braila, al brailenilor care il cunosc : D-le Ing. Iordache din Braila ,va rugam sa luati urgent legatura cu magazinul Ora 5 din Costinesti in vederea achitarii datoriei pe care o aveti din anul 2009 ,reprezentand materiale de constructii ce v-au fost transportate de unitatea noastra , conform solicitarii dvs., la vila rotunda cu etaj de pe strada Pescarusului din Costinesti !!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>