Published On: mie, mart. 31st, 2010

Nu se blocheaza deocamdata conturile brailenilor care nu si-au actualizat datele personale

Share This
Tags

Bancile cer din ce in ce mai multe date personale clientilor si ii ameninta pe romani cu blocarea conturilor in cazul in care refuza sa completeze formularul pana la 1 aprilie. Actualizarea anuala a datelor bancare a fost introdusa anul trecut de BNR, dar termenul limita a fost extins pana la 1 aprilie 2010. Bancile au luat in serios directiva si cer clientilor mai multe informatii decat minimul impus de Banca Nationala. Romanii sunt astfel nevoiti sa-si dezvaluie in fata bancherilor pseudonimul, “expunerea politica”, detinerea unei “functii publice importante” si chiar cati bani cred ca vor rula prin conturi.

Potrivit ProTV, BNR a prelungit termenul privind actualizarea datelor pana la o data care va fi communicata ulterior.

Comentarii

comentariu

About the Author

Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. Ora 5 Costinesti spune:

    In atentia ing. Iordache Mirea ( Pitache ) , a beneficiarilor , prietenilor , angajatilor S.C. ARC PROIECT S.R.L. Braila, al brailenilor care il cunosc : D-le Ing. Iordache din Braila ,va rugam sa luati urgent legatura cu Magazinul Ora 5 din Costinesti in vederea achitarii datoriei pe care o aveti din anul 2009 ,reprezentand materiale de constructii ce v-au fost transportate de unitatea noastra , conform solicitarii dvs., la vila rotunda cu etaj de pe strada Pescarusului din Costinesti , din zona Epava !!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>