Published On: mar, mart. 30th, 2010

Giana Patrascu il acuza pe Eugen Badalan ca nu a vrut sa imparta biroul cu ea

Share This
Tags

Afirmatiile deputatului PDL Eugen Badalan referitoare la faptul ca este nevoit sa sustina conferintele de presa la Cabinetul Parlamentar al deputatului PDL Viorel Balcan au determinat-o pe Giana Patrascu, presedintele interimar al filialei brailene al PDL sa contraatace. Ea a invitat pe ziaristii braileni la sediul din Bulevardul Dorobantilor pentru a le arata un spatiu mare si proaspat zugravit despre care sustine ca i l-ar fi oferit deputatului Badalan, spatiu pe care acesta l-a refuzat.

La o cafea, Giana Patrascu a povestit ca nu ar fi fost nici o problema sa imparta impreuna cu Badalan biroul presedintelui filialei, situat pe Calea calarasilor, insa si de aceasta data deputatul democrat-liberal ar fi refuzat-o.

Cat priveste viitoarele alegeri interne, actualul presedinte interimar al PDL a declarat ca inca nu le-a pierdut, dar, in eventualitatea unui esec, nu va parasi partidul.

Comentarii

comentariu

About the Author

Displaying 2 Comments
Have Your Say
  1. nasu spune:

    du-te acasa giana , ai face bine sa te ocupi de familia ta , sa fii si tu o buna gospodina ,in viata ta nu ai stiut sa te ocupi de casa

  2. Ora 5 Costinesti spune:

    In atentia ing. Iordache Mirea ( Pitache ) , a beneficiarilor , prietenilor , angajatilor S.C. ARC PROIECT S.R.L. Braila, al brailenilor care il cunosc : D-le Ing. Iordache din Braila ,va rugam sa luati urgent legatura cu magazinul Ora 5 din Costinesti in vederea achitarii datoriei pe care o aveti din anul 2009 ,reprezentand materiale de constructii ce v-au fost transportate de unitatea noastra , conform solicitarii dvs., la vila rotunda cu etaj de pe strada Pescarusului din Costinesti !!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>