Published On: vin, dec. 7th, 2018

Anunt

Share This
Tags

SC GROPENEANU COM SRL ANUNTA PUBLICUL INTERESAT ASUPRA DECIZIEI APM BRAILA DE INCADRARE A PUZ MODERNIZARE AMENAJARE PISCICOLA BLASOVA, IMPLEMENTAT IN JUDETUL BRAILA, COMUNA FRECATEI, ZONA DE AGREMENT BLASOVA:PLANUL NU NECESITA REALIZAREA EVALUARII DE MEDIU SI SE SUPUNE PROCEDURII DE ADOPTARE FARA AVIZ DE MEDIU.

PROIECTUL DECIZIEI DE INCADRARE SI MOTIVELE CARE O FUNDAMENTEAZA POT FI CONSULTATE LA SEDIUL APM BRAILA-MUNICIPIUL BRAILA.BDUL INDEPENDENTEI NR 16 BL B5 IN ZILELE LUCRATOARE INTRE ORELE 9.00-13.00 PRECUM SI LA URMATOAREA ADRESA DE INTERNET: WWWAPMBR.ANPM.RO SECTIUNEA REGLEMENTARI/AVIZUL DE MEDIU/DRAFTURI ACTE REGLEMENTARE.

OBSERVATIILE PUBLICULUI SE PRIMESC IN SCRIS LA SEDIUL APM BRAILA INTRE ORELE 9.00-13.00 IN TERMEN DE 10 ZILE CALENDARISTICE DE LA DATA PUBLICARII ANUNTULUI.

DUPA PREZENTAREA ANUNTULUI LA APM BRAILA SI IN LIPSA UNOR OBSERVATII SAU CONTESTATII DIN PARTEA PUBLICULUI INTERESAT,SEVA EMITE DECIZIA ETAPEI DE INCADRARE IN CONFORMITATE CU TERMENELE PREVAZUTE DE PROCEDURA DE REGLEMENTARE.

 

Comentarii

comentariu

About the Author