Published On: mie, nov. 7th, 2018

Somn de voie la UPU Braila / Conducerea spitalului tace ca pestele in apa

Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Braila reprezinta un subiect controversat al brailenilor. Din pacate, cei mai multi sunt nemultumiti de serviciile oferite aici. Evident, este de inteles ca spitalul trece printr-o perioada grea din cauza uneia dintre cele mai slabe echipe de management pe care a avut-o pana la aceasta ora. De-alungul timpului, UPU Braila a fost in centrul a numeroase scandaluri, unele dintre ele aparand in presa locala si nationala.

Astazi va prezentam un exemplu greu de imaginat intr-o astfel de unitate cu “foc continuu”. Un cititor al ziarului ne-a trimis o fotografie care surprinde o angaja a UPU Braila in timp ce doarme! Privind o astfel de fotografie este greu sa gasesti vreo scuza atat pentru angajat cat si pentru conducerea spitalului. Cu toate acestea, Infobraila a dorit sa afle parerea echipei manageriale a Spitalului Judetean de Urgenta Braila, insa purtatorul de cuvant al acestei institutii care functioneaza pe bani publici si care ii plateste sume generoase dr. Alina Neacsu nu a raspuns la apelurile noastre. Mai mult, intr-un total dispret, dr. Neacsu ne-a blocat numarul de telefon pentru a nu mai deranjata de intrebarile incomode ale presei.

Precizam ca si incercarile unui consilier judetean din cadrul CJ Braila, membru al Comisiei de Sanatate a CJ Braila, s-au lovit de acelasi zid al tacerii sefilor spitalului, toti ajunsi pe functii cu “blagoslovirea” PSD..

Comentarii

comentariu

About the Author