Published On: joi, nov. 29th, 2018

“Ma lupt cu mine”

A trecut ceva timp de cand nu am mai auzit ceva de la “RimeZic”. Dupa colaborarea din trecut cu Vescan (https://www.youtube.com/watch?v=faniGNW7yLc), dupa “Foc si Apa” alaturi de Miruna Bianu care a depasit 650K de vizualizari pe YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=bQibAtPNutc), RimeZic se intoarce acasa alaturi de baietii de la Transilvania Music, in data de 7 Decembrie la Art Cafe.

Acestia vor sustine un concert de rap si improvizatie si ne promit o petrecere de zile mari ca in urma cu 10 ani. Dorim sa va prezentam cel mai recent videoclip semnat RimeZic, alaturi de Voica si GNOSTIC pentru melodia “Ma lupt cu mine”.

Partea instrumentala a fost compusa de Grozilla, Laurentiu Groza pe numele sau real, un tanar din Sebes care a compus deja pentru nume precum Guess Who, DOC si multi altii. Videoclipul piesei a fost realizat in Cluj-Napoca, de partea de imagine s-a ocupat Adrian Craciunoiu, un tanar talentat colaborator UNTOLD pe partea de video, iar de montaj Daniel Fagadau, graficianul echipei Transilvania Music. Va dorim vizionare placuta!

 

Comentarii

comentariu

About the Author