Published On: vin, nov. 23rd, 2018

Galerie Foto: „Lumea se schimba! Noi?”

Astazi, zi de sarbatoare! Marcam a 20-a editie a Saptamanii Educatiei Globale cu tema „Lumea se schimba! Noi?”, prin care incercam sa atragem atentia asupra unui stil de viata sanatos, esential pentru protejarea mediului recicland selectiv, avand grija de resursele planetei noastre. Activitatea noastra se desfasoara sub deviza „Fii Eco!” – o atitudine, un indemn la schimbare.

Zilnic producem deseuri si gunoi, dar putem reduce efectele negative pe care acestea le au asupra mediului si, implicit, a noastra – asta ar trebui sa ne invatam copiii inca de cand sunt mici, daca vrem sa traiasca intr-o lume verde cand vor fi mari.

Se spune ca e frumos sa vezi lumea prin ochii unui copil si ca e bine ca din cand in cand sa-ti uiti varsta si sa dai in mintea celor mici. Principiul ramane valabil si cand vine vorba de o chestiune atat de serioasa pe cat este reciclarea si colectarea selectiva .

In aceasta privinta, micutii de la Gradinita cu Program Prelungit Nr.51 din Braila au reusit sa ne uimeasca prin feluritele moduri creative de a le transmite celor mari ca nu e bine sa arunce alandala deseurile.

Impulsionati de doamnele educatoare, micutii au preluat initiativa si au impresionat prin deschiderea si dezinvoltura cu care au promovat colectarea selectiva.

Felicitari doamnei director a Gradinitei nr 51,Gradeanu Carmen,doamnelor educatoare, de asemenea si parintilor care s-au implicat in acest proiect.

 

Comentarii

comentariu

About the Author