Published On: mar, nov. 27th, 2018

AUDIO / Mortu / PSD “Eu urasc cu patru c**ie / Si lui Iordache i se pregateste ceva!”

Infobraila se afla in posesia unei inregistrari care dezvaluie adevarata fata a Partidului Social Democrat. Un lider marcant  al PSD, in acelasi timp profesor, cercetator, scriitor si consilier judetean, Viorel Mortu dezvaluie intentiile PSD in legatura cu jurnalistul Stefan Catalin Iordache, proprietarul Infobraila si consilier judetean.

Inregistrarea este absolut fabuloasa din punct de vedere jurnalistic, ea dezvaluind, pe langa intentiile “criminale” ale PSD si alte mangle ale “ciumei rosii”.

Astazi, va prezentam o scurta parte din inregistrarea aflata in posesia noastra cu acordul celui care a realizat-o si care, oripilat de astfel de metode staliniste a decis sa o puna la dispozitia noastra. Nu ne asteptam  ca Militia, aservita in totalitate PSD, sa se autosesizeze, insa am dori sa stiti ca daca intr-o zi nu va vom mai putea rosti adevarul despre ce se intampla in acest judet “rosu” inseamna ca acel “ceva” pregatit lui Iordache s-a pus in practica!

Va lasam sa judecati singuri, ascultand inregistrarea, ce fel de oameni sunt pesedistii, si va asiguram ca atat cat inca putem sa va dezvaluim adevarul, o vom face. Am spus-o de nenumarate ori ca preferam sa ne fie frica, decat rusine!

Chiar daca suntem urati cu “patru c**ie” de liderii PSD ne vom continua munca. Chiar daca nu vom mai fi, nu vrem sa ne batem joc de zecii de ani de experienta jurnalistica. Da, ne este frica, suntem oameni normali, cu familii, cu copii, ca si voi, oameni buni!

Ne puteti apara facand un singur lucru: citindu-ne! Noi va promitem ca nu vom da inapoi, chiar sub povara unei amenintari uriase din partea PSD!

Comentarii

comentariu

About the Author