Published On: vin, oct. 19th, 2018

Ministerului Afacerilor Interne / Sesiunea ianuarie 2019

Inspectoratul de Politie Judetean Braila, prin intermediul Serviciului Resurse Umane desfasoara, in perioada imediat urmatoare, activitati specifice de recrutare si selectie a candidatilor in vederea participarii la concursurile de admitere in institutiile de invatamant postliceal, care pregatesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne – sesiunea ianuarie 2019, astfel:

  1. Scoala de Agenti de Politie ,,Vasile Lascar”- Campina – 1300 de locuri;
  2. Scoala de Agenti de Politie ,,Septimiu Muresan”- Cluj-Napoca – 300 de locuri.

Locurile sunt comune pentru femei si barbati.

Activitatile privind procedura de admitere sunt structurate in trei etape:

ETAPA 1 de selectie – se realizeaza la unitatile care au recrutat candidatii si presupune organizarea si desfasurarea evaluarii psihologice si a examinarii medicale;

ETAPA a II-a de selectie – eliminatorie, se realizeaza la institutiile de invatamant si presupune organizarea si desfasurarea contravizitei medicale si verificarea aptitudinilor fizice;

ETAPA a III-a de selectie – presupune organizarea si desfasurarea probei de verificare a cunostintelor – la institutiile de invatamant.

Inscrierea si depunerea dosarelor in volum complet se face in zilele de marti, miercuri si joi, intre orele 11:30 – 15:30, la Serviciul Resurse Umane al I.P.J. Braila, situat in municipiul Braila, str. Mihail Sebastian, nr. 10 – 12, jud. Braila.

Relatii suplimentare se pot obtine zilnic la sediul institutiei (in intervalul orar sus mentionat) sau la telefon 0239/606100, interior 20111.

Data limita pana la care candidatii vor depune dosarul de recrutare in volum complet este 14.12.2018, ora 16:00.

Candidatii sunt rugati sa consulte permanent pagina de internet a inspectoratului, unde vor fi afisate periodic date si informatii privind activitatile in legatura cu recrutarea si selectia: http:www.br.politiaromana.ro./Admitere ianuarie 2019.

Tematica si bibliografia de concurs, etapele de inscriere a candidatilor si planificarea probelor de concurs se afiseaza pe site-ul oficial al fiecarei institutii de invatamant, care trebuie consultat permanent.

Site-urile oficiale ale institutiilor de invatamant :

  1. SCOALA DE AGENTI DE POLITIE “VASILE LASCAR” CAMPINA

http://www.scoalapolitie.ro; e-mail:campina@scoalapolitie.ro

  1. SCOALA DE AGENTI DE POLITIE „SEPTIMIU MURESAN” CLUJ-NAPOCA

http://www.scoalapolcj.ro; e-mail: scoala.cluj@cj.politiaromana.ro

 

Comentarii

comentariu

About the Author