Published On: mar, feb. 27th, 2018

Verificarile in cazul politistului surprins ca alimenta benzina intr-un bidon de plastic s-au incheiat

La inceputul acestei luni, INFOBRAILA a publicat un articol in care prezinta un politist care a fost surprins, de unul dintre cititorii nostri, la o benzinarie din Braila. Politistul nu punea benzina in rezervorul masinii de serviciu ci intr-un bidon de plastic.  Cititorul care ne-a trimis fotografiile se intreba insa de ce politistul punea benzina intr-un bidon de plastic si nu in rezervor, asa cum ar fi fost normal. Intrebarea logica care s-a pus este daca politistul din imagine, care a fost identificat usor dupa numarul autovehicolului, avea voie sa faca acest lucru.

Autorul fotografiei se intreba: "De ce ar pune un politist benzina intr-un bidon si nu in rezervor, daca nu doar pentru a o fura?"

In urma publicarii de catre ziarul INFOBRAILA a articolului mai sus mentionat, redactia ziarului a fost contactata de catre purtatorul de cuvant IPJ Braila.

Dan Laura (purtatorul de cuvant mai sus mentionat)  ne-a informat, atunci,  ca IPJ Braila a dispus efectuarea de verificari de catre Compartimentul de Control Intern pentru a a afla cine este politistul care apare in fotografie si daca acesta a comis vreo ilegalitate.

Astfel, in urma verificărilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Compartimentului Control Intern -Inspectoratul de Poliţie Judeţen Brăila, vă informam faptul că, s-a constatat că poliţiştul în cauză nu a încălcat nicio normă disciplinară sau de altă natură.

Comentarii

comentariu

About the Author

-