Published On: mie, dec. 13th, 2017

Un brailean a fost mutilat pe fata in Suceava

Un barbat din Braila a fost taiat cu un briceag pe fata de un om al strazii din Bacau. La data de 11 decembrie 2017, Politia municipiului Suceava a fost anuntata prin 112 despre faptul ca pe Bulevardul Calea Unirii, in fata Bazarului Suceava, se afla un barbat taiat pe fata. Din cercetarile politistilor a reiesit ca in jurul orei 18.50, Ilie Ilie, de 35 de ani, din municipiul Braila, persoana fara adapost, care locuieste in caminul dintre OMV si Lidl Suceava, s-a intalnit in parcarea supermaketului din zona Bazarului cu o mai veche cunostinta de-a sa, pe nume Constantin Enciu, de 35 de ani, din comuna Berzunti, judetul Bacau. Pe fondul starii de ebrietate avansate, intre cei doi a izbucnit un conflict spontan, iar la un moment dat Enciu a scos din buzunar un briceag si l-a taiat pe fata pe Ilie Ilie, dupa care a fugit, sustine obiectivdesuceava.ro

Ambulanta venita la fata locului a transportat victima la sectia UPU a Spitalului Judetean de Urgenta “Sfantul Ioan cel Nou” Suceava. Dupa acordarea primelor ingrijiri medicale, Ilie Ilie a fost diagnosticat cu “plaga taiata hemifacies drept, pe o lungime de aproximativ 12 centimetri, in urma unei agresiuni”.

Constantin Enciu a fost cautat la adresa unde locuieste fara forme legale, respectiv la caminul denumit generic „La Buta” de langa Lidl Bazar, dar nu a fost de gasit. Politistii au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente.

Comentarii

comentariu

About the Author