Published On: lun, nov. 20th, 2017

GALERIE FOTO: Descoperire MACABRA in Gradina Mare / Trupul neinsufletit al unui brailean a fost gasit de o femeie care se indrepta spre munca

In aceasta dimineata, trupul neinsufletit al unui barbat de 32 de ani a fost descoperit in Gradina Mare. Descoperirea a fost facuta de o femeie care se indrepta spre munca. Aceasta a observat trupul barbatului si cand s-a apropiat si a vazut ca tanarul nu mai respira a sunat la numarul de urgenta 112 si a anuntat autoritatile. In scurt timp la fata locului s-a deplasat un echipaj de la Medicina Legala care preluat trupul neinsufletit.

Potrivit primelor informatii, barbatul a disparut de acasa in urma cu aproximativ 24 de ore. Inca nu se cunosc detalii daca este vorba de o sinucidere, dar conform cercetarilor preliminare, se pare ca barbatul a ales sa-si incheie socotelile cu viata. Precizam ca in urma cu putin timp tanarul a trecut printr-un divort.

Trupul barbatului a fost transportat la Morga in vederea realizarii necropsiei pentru a se stabili cu exactitate cauza mortii.

Vom reveni!

Comentarii

comentariu

About the Author