Published On: mie, nov. 8th, 2017

Braila s-a infratit cu Besiktas / Dragomir vrea mai multa civilizatie la braileni dupa vizita in Turcia: “La ei nimeni nu arunca gunoi menajer la coltul strazii sau ambalajul din masina”

In perioada 1-4 noiembrie, o delegatie formata din mai multe persoane din administratia locala, in frunte cu primarul Dragomir, s-a aflat in vizita in Turcia. Scopul acestei vizite a fost parafarea infratirii municipiului Braila cu sectorul Besiktas al Istanbulului, aprobata de consilierii municipali.

La revenirea in tara, edilul sef a scris un mesaj pe o retea de socializare in care a facut un scurt rezumat pentru experienta traite in Turcia. Acesta a spus ca nivelul civilizatiei cetatenilor din sectorul respectiv este cu un nivel peste al unor braileni. Dragomir a spus ca acolo nu exista cazuri, cum se intampla in Braila, cand se arunca gunoiul la colt de strada sau pe geamul aututorismului.

“Municipiul Besiktas (Istanbul, Tucia – http://www.besiktas.bel.tr/) si Municipiul Braila (Romania) au semnat documentele de infratire cu votul consilierilor celor doua municipii si avizul Ministerului Afacerilor Externe.

Semnarea documentelor s-a facut la B