Published On: vin, oct. 13th, 2017

Presedintele PNL Alexandru Danaila a fost incompatibil cat timp a fost viceprimar, a decis Curtea de Apel Bucuresti

Presedintele PNL, juristul Alexandru Danaila, fost viceprimar si actual consilier judetean, are probleme cu legea. Mai exact cu legislatia privind prevenirea si sanctionarea coruptiei.

In 26 august 2016, Agentia Nationala de Integritate emitea un comunicat privindu-l pe Alexandru Danaila in care il declara incompatibil. “Alexandru Zaharia Danaila s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 01 februarie 2011 — 30 iunie 2014, intrucat a detinut simultan functiile de viceprimar si de reprezentant al Consiliului Local in Consiliile de Administratie ale unitatilor de invatamant prescolar, primar, gimnazial, liceal si ale colegiilor nationale de stat de pe raza Municipiului Braila (Gradinita cu program prelungit nr. 8 care include fosta Gradinita nr. 28, scoala cu clasele I-VIII nr. 17 “E. Teodoriu”, Colegiul National “Gh. M. Murgoci” si Colegiul Economic “Ion Ghica”), incalcand astfel dispozitiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003”, se arata in comunicatul ANI.

Danaila s-a plans instantelor de judecata privind decizia ANI, insa in urma cu cateva zile, Curtea de Apel Bucuresti i-a respins cererea ca nefondata.

Comentarii

comentariu

About the Author