Published On: joi, oct. 26th, 2017

GALERIE FOTO: Dragomir: “Au inceput reparatiile la strazi! Muncitorii au mai fost surprinsi in “ipostaze de relaxare”, dar Primaria Braila plateste la m.p. executat nu la ora!”

In aceasta saptamana a inceput marea plombare a drumurilor din municipiu. La scurt timp in mediul online s-au firalizat mai multe fotografii in care se poate observa cum lucratorii au fost “prinsi in ofsaid”. Acestia, in timpul lucrarii de pe Strada Grigore Alexandrescu incercuiesc o groapa de mici dimensiuni, sprijinindu-se in lopeti.

Astazi, primarul Dragomir a postat pe o retea de socializare ca se lucreaza intens in mai multe zone din oras. Acesta a precizat ca in prezent se lucreaza cu trei echipe, dar de saptamana viitoare, pentru a finaliza lucrarile cat mai repede, inca o echipa va “intra in paine”.

Mai mult, edilul sef a adus in discutie si scena amintita mai sus si a precizat ca Primaria Braila plateste la metru patrat, nu la ora.

“Acum in Braila – au inceput reparatiile la strazi. Saptamana aceasta cu 3 echipe si de saptamana urmatoare cu 4 echipe! Acum suntem pe strazile perpendiculare pe cele principale.

P.S.- Muncitorii au mai fost surprinsi in "ipostaze de relaxare", dar Primaria Braila plateste la m.p. execu