Published On: mar, Aug 29th, 2017

Cea mai cunoscuta transexuala din Romania vrea sa redevina barbat!

“Cât mi-aş dori să văd dacă aveam o soartă mai bună ca și băiat… Că asta, ca Trans, e groaznică !!!!”, a scris Limberg Tanja pe o retea de socializare.

Se pare ca vremurile in care era cea mai cunoscuta transexuala din Romania aparea in toate emisiunile de noapte si in toate ziarele de cancan a trecut, iar Tanja suporta cu greu lucrul acesta. Sedintele foto din centrul Bucurestiului sau fotografiile cu indragite cantarete de muzica populara sau moderatori cunoscuti au ramas doar amintire.  Mai mult, din ce spun apropiatii, nici banii nu mai curg ca inainte, acum piata prostituatelor de gen fiind invadata de zeci de concurente, unele dintre ele chiar de peste hotare.

Prietenii ii sunt alaturi, cei mai multi recomandandu-i sa mearga la consiliere cu un psiholog, in timp ce altii ii spun ca si viata de barbat este la fel de grea. “Eu te inteleg ca este greu. Nici viața de baiat nu este ușoară, cu totii avem momente grele, dar trebuie sa mergem mai departe si o sa fie totul bine”, i-a scris unul dintre ei.

 

Comentarii

comentariu

About the Author