Published On: lun, iun. 19th, 2017

Scandal sexual de amploare! Politiste sub acoperire, transformate in prostituate pentru a “agata” nume grele din MAI, MAE, lideri politici si sefi de servicii secrete!

In aceasta perioada, Romania se afla in mijlocul celui mai mare scandal politic din ultimii ani, care ii are in prim plan pe seful PSD, Liviu Dragnea, si actualul premier, Sorin Grindeanu. In plin scandal politic, in presa centrala au aparut detalii picante despre un nou scandal, de aceasta data cu tenta sexuala.

Se vorbeste de un adevarat sexgate care ar implica si politicieni si cadre ale Ministerului Afacerilor Interne (MAI). Este vorba de 'Scandalul Puica' de la care ar urma sa fie ulterior declansat cel mai mare SEXGATE din istoria tarii, sustine Reporterntv.ro

Ar fi vorba de o politista din cadrul Oficiului National pentru Protectia Martorilor (ONPM), dar care era in acelasi timp si pe statul de plata a ”Diviziei acoperitii” din celebrul ”Doi s’ un sfert” sub numele de Cod Puica a carui nume apare in mai multe rapoarte incendiare, sustine jurnalistul Catalin Tache in national.

”… in urma unor informari privind existenta unor vulnerabilitati alarmante atat in activitatea acesteia, dar si in grupul din care facea parte „Puica”, a fost declansata si una dintre cele mai complexe anchete ale Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Iar ancheta procurorilor anticoruptie a condus i