Published On: lun, apr. 3rd, 2017

GALERIE FOTO: Taximetristii braileni in vizorul politistilor

In perioada 29.03.2017 – 31.03.2017, politistii locali din cadrul Serviciului Circulatie Rutiera au actionat pe linia nerespectarii prevederilor Legii nr 38/2003 privind transportul in regim de taxi si inchiriere care fac referire la nerespectarea obligatiei taximetristilor, aflati in timpul activitatii de a prezenta documentele prevazute de legislatia in vigoare.

“Urmare a desfasurarii acestei activitati au fost verificati un numar de 53 taximetristi din care un numar de 5 nu au facut dovada detinerii documentelor obligatorii ce trebuiau sa se afle la bordul autovehiculelor, fapt ce a condus la sanctionarea contraventionala a acestora cu amenzi in valoare totala de 9.000 lei dupa cum urmeaza:

-T.T., din Municipiul Braila – cu amenda in valoare de 3000 lei – pe Calea Calarasilor, in statia de taxi “Ciocarlia” in calitate de taximetrist, aflat in timpul activitatii, cu auto marca Dacia Logan cu nr. de inmatriculare BR-94-SKD, nu a respectat obligatia de a prezenta documentele prevazute de legislatia in vigoare, la controlul efectuat de catre politistii locali.

– T.I.C., din Municipiul Braila – cu amenda in valoare de 3000 lei – pe str. Imparatul Traian, in statia de taxi “Hotel Traian”, in calitate de taximetrist, aflat in timpul activitatii, cu auto marca Peugeot cu nr. de inmatriculare BR-61-WHJ, nu a respectat obligatia de a prezenta documentele prevazute de legislatia in vigoare, la controlul efectuat de catre politistii locali.

– S.L.C., din Municipiul Braila – cu amenda in valoare de 1000 lei – pe Bd. Independentei, in statia de taxi “Pomodoro”, in calitate de taximetrist, aflat in timpul activitatii, cu auto marca Fiat cu nr. de inmatriculare BR-29-GDF, nu a respectat obligatia de a prezenta documentele prevazute de legislatia in vigoare, la controlul efectuat de catre politistii locali.

– S.S.S, din Municipiul Braila – cu amenda in valoare de 1000 lei – pe Calea Galati, in statia de taxi “Cimitirul Sf. Dumitru”, in calitate de taximetrist, aflat in timpul activitatii, cu auto marca Dacia cu nr. de inmatriculare BR-11-CLA, nu a respectat obligatia de a prezenta documentele prevazute de legislatia in vigoare, la controlul efectuat de catre politistii locali.

– M.D., din Municipiul Braila – cu amenda in valoare de 1000 lei – pe Calea Calarasilor, in statia de taxi “Ciocarlia”, in calitate de taximetrist, aflat in timpul activitatii, cu auto marca Dacia cu nr. de inmatriculare BR-30-NNY, nu a respectat obligatia de a prezenta documentele prevazute de legislatia in vigoare, la controlul efectuat de catre politistii locali”, se arata intr-un comunicat al Politiei Locale Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author