Published On: sâm, apr. 1st, 2017

GALERIE FOTO: Punct ochit, punct lovit / Cupa Presei la TIR

Share This
Tags

Jandarmeria Romana implineste pe 3 aprilie, 167 de ani de la semnarea documentului “Legiuirea pentru reformarea corpului slujitorilor in corp de Jandarmi”, de catre domnitorul Grigore Alexandru Ghica, care a pus bazele Jandarmeriei Romane. Cu aceasta ocazie, a fost organizata, ca-n fiecare an, Cupa Presei la TIR, competitie ce s-a desfasurat la Poligonul Muchea. Competitia s-a desfasurat atat pe echipe, cat si individual, feminin si masculin. In acest an proba pe echipe a fost castigata de echipa formata din Marian Gheorghe(Obiectiv Vocea Braila) si Gina Bahor(Radio Romania Actualiati) – 108 puncte, pe locul doi s-au clasat Nicu Stupariu si Andreea Iconaru(Obiectiv Vocea Brailei) – 107 puncte, iar locul trei a fost castigat de Cristian Boala(Pro Braila) si Liliana Moroi(TV Braila) – 69 puncte.

La individual feminin, marele premiu a fost castigat de Gina Bahor – 48 puncte, iar pe locul doi si trei s-au clasat Andreea Iconaru – 44 puncte, respectiv Liliana Spoeala(Antena 1) – 30.

La individual masculin competia a fost cea mai incinsa, concurentul de pe prima pozitie reusind un scor cu care i-ar face invidiosi chiar si pe jandarmi. Primul loc a fost ocupat de Florentin Coman – 66 de puncte, pe a doua pozitie a podiumului s-a clasat Nicu Stupariu – 63 de puncte, iar locul al treilea a fost obtinut de Cristian Boala – 62 de punct.

Invingatorii au primit diplome si medalii, fiind inmanate acestora de colonelul Vasile Mot. In plus, s-au acordat si premiile de Miss si Mister Pistol. Miss Pistol a iesit jurnalista de la InfoBraila, Carmen Grosu, iar premiul de Mister Pistol i-a fost acordat lui Alin Cristea(Debraila).

Totodata, in acest an s-a organizat si Cupa Jandarmeriei la TIR. Pe prima pozitie a podiumului s-a clasat Udrea Fanel – 67 de puncte, pe pozitia a doua s-a clasat Baciu Petrica cu acelasi punctaj de 67 de puncte, iar Braila Vasilica a obtinut locul trei cu 66 de puncte. Mentionam ca punctajul maxim care putea fi obtinut a fost de  70 de puncte.

Comentarii

comentariu

About the Author