Published On: lun, apr. 3rd, 2017

Ce mai confisca politistii braileni? Icre, salam si cornuri

In zilele de 31 martie si 1 aprilie, politisti de ordine publica, de la rutiera, de investigatii criminale, de investigare a criminalitatii economice, precum si de la politiile orasenesti si sectiile de politie rurala arondate, impreuna cu luptatori de la actiuni speciale, au actionat in municipiu si in localitatile din judet, cu scopul mentinerii ordinii si sigurantei publice, de a preveni faptele antisociale, de a combate producerea accidentelor rutiere si de a identifica si sanctiona actele de comert ilegal.

Politistii au verificat 38 de societati comerciale si 10 producatori particulari, au legitimat 681 de persoane, dintre care 34 au fost controlate corporal sumar, si au oprit in trafic 414 autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 79 de soferi.

Totodata, au fost constatate 149 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de peste 40.000 de lei.

Dintre amenzile aplicate, 136 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 8 conform Legii 61/1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, si 2 conform Legii 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, iar 3 la alte acte normative.

Ca masuri complementare, politistii au retras 2 certificate de inmatriculare, au retinut un permis de conducere si au confiscat produse alimentare in valoare totala de 140 de lei (icre, salam, iaurt, cornuri).

Comentarii

comentariu

About the Author