Published On: lun, Apr 3rd, 2017

Catalin Hagiu este noul presedinte al Organizatiei Municipale a PNL

Deputatul Vasile Varga, presedintele interimar al Organizatiei Judetene PNL, a scris, sambata, pe o retea de socializare, ca in functia de presedinte al Organizatiei Municipale a PNL a fost ales consilierul municipal, Catalin Hagiu.  Totodata, au fost alesi si cei doi prim-vicepresedinti ai organizatiei, consilierii municipali Petrica Popa si Sorin Ionita.

Varga s-a aratat multumit ca in ciuda problemelor existente in sanul partidului, atat la nivel local, cat si national, discutia a fost un deschisa si “vie”. Acesta a precizat ca partidul nu a avut un mesaj coerent pana acum, deoarece s-a mizat prea mult “pe un premier Dacian Ciolos”.

“412 membri ai Comitetului de Coordonare Local au decis in sedinta ce avut loc astazi(n.r. 1 aprilie), ca Biroul Politic Local Braila sa fie condus de Catalin Hagiu.

Din BPL mai fac parte: 2 prim-vicepresedinti (Petrica Popa si Sorin Ionita), 1 trezorier (Mariana Vernescu), 8 vicepresedinti si 15 membri.

M-a bucurat faptul ca organizatia municipala s-a dovedit a fi una deschisa si “vie”, colegii vorbind fara menajamente despre problemele PNL: faptul ca nu am avut un mesaj coerent pana acum, am mizat la un moment dat prea mult pe un premier Dacian Ciolos care ne-a tras in jos, nu am reusit sa ne mobilizam, poate chiar nu am fost ancorati la agenda publica.

De asemenea, am recunoscut fatis ca fuziunea nefinalizata si vesnicele interimate nu au dus la o omogenizare a celor doua formatiuni PNL si PDL in marele PNL, nu am avut incredere unii in altii, nu am actionat mereu unitar. A dezamagit absenta din aceaste batalii a unor colegi pe care contam. Consilieri locali si judeteni nu s-au vazut, nu i-am auzit.

Fiecare dintre noi stim exact ce puteam face mai bine si cat puteam. Cred ca marea provocare a celor care reprezinta noua conducere a PNL la nivel de municipiu este aceea de a fi o voce mult mai puternica si de a gasi mesajele potrivite ca sa atraga atentia asupra substantei pozitiilor noastre.

Ii felicit pe toti cei alesi in noua conducere a Organizatiei Municipale si sper ca, alaturi de conducerea judeteana ce va fi validata pe 22 aprilie, vor reusi sa aduca PNL Braila la un scor mult mai bun decat cel obtinut anul trecut atat la alegerile locale cat si la cele parlamentare.”, a scris Vasile Varga.

Reamintim ca pe 22 aprilie, liberalii braileni urmeaza sa-si aleaga presedintele. Pana in prezent in cursa s-a inscris doar fostul viceprimar Alexandru Danaila. S-a mai aratat interesat de aceasta functie si fostul presedinte PNL Braila, Catalin Boboc, care s-a inscris pe lista de candidati, dar ulterior s-a retras.

Comentarii

comentariu

About the Author