Published On: mie, Mar 22nd, 2017

Vremea se va mentine prodominant calda pana la finalul saptamanii / Prognoza meteo pana vineri

Vremea va fi predominant frumoasa si calda pentru ultima decada a lunii martie, chiar deosebit de calda indeosebi in regiunile intracarpatice.

Miercuri, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10-12 grade in estul Dobrogei si 24-25 de grade in Banat si Crisana, iar cele minime se vor incadra intre 1 si 11 grade, mai scazute in depresiunile Carpatilor Orientali pana spre -2 grade, dar si usor mai ridicate in Dealurile de Vest.

Cerul va fi variabil in nord-vestul si nordul tarii si mai mult senin in rest. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Banat si Moldova. In zonele joase de relief, indeosebi din centrul, sudul si estul teritoriului, dimineata si noaptea, pe arii restranse va fi ceata, iar in estul Transilvaniei se va produce bruma.

Prognoza meteo pentru joi, 23 martie

Vremea va fi deosebit de calda in cea mai mare parte a tarii, dar mai ales in regiunile intracarpatice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 24 de grade, cu valori mai scazute in estul Dobrogei, pana spre 10 grade, iar minimele se vor situa, in general, intre 1 si 11 grade. Cerul se va mentine mai mult senin, dar in nord-vestul si nordul tarii va prezenta innorari si izolat mai ales seara si noaptea vor fi posibile ploi de scurta durata. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Banat si Moldova. In zonele joase de relief, din centru, est si sud, dimineata si noaptea, pe arii restranse se va semnala ceata, iar in estul Transilvaniei vor mai fi conditii de bruma.

Prognoza meteo pentru vineri, 24 martie

Vremea se va mentine in general frumoasa si deosebit de calda pentru aceasta perioada, in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari spre seara si in cursul noptii, cand local in regiunile nordice, nord-estice si centrale si cu totul izolat in rest, se vor semnala ploi mai ales sub forma de aversa. In nordul Carpatilor Orientali, la peste 1500 m, spre sfarsitul intervalului, trecator vor fi posibile precipitatii mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in estul teritoriului si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 24 de grade, mai coborate pe litoral, iar cele minime se vor incadra 3 si 11 grade. In zonele joase, pe arii restranse vor mai fi conditii de ceata.

Comentarii

comentariu

About the Author