Published On: mie, Mar 1st, 2017

VIDEO: Un brailean care asculta muzica la maxim in miez de noapte catre jandarmi: “Ma doare pe mine p*** c-ai vorbit frumos sau nu. Du-te, ba, nebunule”

Share This
Tags

Miercuri, 01 martie, in jurul orei 01.00, o patrula de jandarmerie a sanctionat contraventional cu amenda de 2500 lei, un barbat care tulbura linistea locatarilor unui bloc, din zona Ansamblul Buzaului, municipiul Braila.

Jandarmii au fost sesizati telefonic, iar la dresa indicata, l-au identificat pe un barbat, in varsta de 29 ani, care asculta muzica la intensitate mare, fapt pentru care mai multi vecini nu se puteau odihni.

Chiar daca ceilalti doi barbati, cu care acesta se afla in apartament, i-au cerut sa se supuna indicatiilor oamenilor legii, de a reduce volumul muzicii, persoana in cauza si-a continuat petrecerea, adresand totodata injurii si cuvinte jignitoare. Pentru incalcarea normelor de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, membrii patrulei de jandarmerie i-au aplicat o sanctiune contraventionala in cuantum de 2500 lei.

Dupa cum se poate observa in imaginile oferite de Jandarmeria Braila scandalagiul a avut un limbaj foarte agresiv fata de oamenii legii, desi acestia l-au rugat frumos sa dea muzica mai incet, deoacere este ora 1:00 in timpul saptamanii, iar multi din locuitorii blocului respectiv merg la munca.

"Aici sunt copii, sunt oameni care se duc la munca maine. E ora 1:00”, a spus unul dintre jandarmi.

"Ma doare pe mine p*** c-ai vorbit frumos sau nu. Du-te, ba, nebunule”, a replicat scandalagiul.

Comentarii

comentariu

About the Author