Published On: joi, Mar 30th, 2017

VIDEO: Marian Dragomir: “Ne intrebam cine sunt cei care arunca gunoi in oras. Ii prezentam sa-i cunoasteti”

Share This
Tags

Primarul Marian Dragomir  ne anunta intr-o postare pe Facebook ca Politia Locala Braila a devenit mai activa si are un singur scop, un oras mai curat. Acesta considera incredibil faptul ca exista cetateni braileni atat de nesimtiti incat sa-si care gunoiul cu roaba, masina sau cu sacosa, iar cand sunt prinsi si amendati, acestia din urma, plini de tupeu, injura si mint cu nerusinare.

Edilul sef a hotarat sa-i faca cunoscuti pe cei care arunca gunoi in locuri neamenajate.

“REPLICI INCREDIBILE – "L-am ascuns (gunoiul) si il iau cand ma intorc", injuraturi, tupeu si amenzi.

Cu masina, cu roaba, cu sacosa ….. si cu multa nesimtire!!!

De multe ori ne intrebam de ce nu se ridica gunoiul abandonat pe domeniul public?

De multe ori societatile de salubrizare ne intreaba de ce apare IAR gunoi pe domeniul public, in locurile unde a fost ridicat de curand?

Ne intrebam cine sunt cei care arunca gunoi in oras. Ii prezentam sa-i cunoasteti. Pot fi vecinii dvs., oameni care desi arunca gunoi ne critica ca avem un oras murdar. Pe care ei il murdaresc si noi toti platim sa-l facem curat.

De multe ori unii dintre cei care arunca gunoi au fost amendati. In ultima perioada Politia Locala Braila a devenit mai activa. La ore tarzii in noapte, in cele mai neasteptate locuri cu UN SINGUR SCOP: UN ORAS MAI CURAT !!!” a scris primarul in postarea sa pe facebook.

Comentarii

comentariu

About the Author

-