Published On: joi, Mar 23rd, 2017

Un brailean s-a ales cu dosar penal pentru cateva kilograme de peste

Share This
Tags

Politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila- I.T.P.F. Iasi, pe timpul desfasurarii unei misiuni specifice, au descoperit un brailean care avea asupra sa o plasa de pescuit din ata si 14 kilograme de peste, pescuit ilegal.

In data de 22 martie a.c., in jurul orei 10.45, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila, pe timpul desfasurarii unei actiuni specifice cu ambarcatiunea tip Harpoon, au depistat in zona kilometrului fluvial 186, pe malul drept al fluviului Dunarea, pe braileanul Marian I., in varsta de 24 ani, care avea asupra sa un sac de rafie.

In urma controlului efectuat asupra sacului de rafie, politistii de frontiera au descoperit o plasa de pescuit din ata si cantitatea de 14 kilograme peste de diferite specii. Pe timpul cercetarilor, tanarul a declarat ca pestele ii apartine și ca l-a pescuit fara a detine autorizatie.

Cantitatea de peste, in valoare de 85 lei, a fost ridicata si predata unei societati de profil spre valorificare, iar plasa de pescuit din ata in valoare de 100 lei a fost ridicata in vederea continuarii cercetarilor.

In cauza, politistii de frontiera braileni efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de detinerea sau folosirea la pescuit de catre persoanele neautorizate a uneltelor de pescuit comercial si pescuitul comercial sau sportiv fara licenta sau autorizatie de pescuit.

Comentarii

comentariu

About the Author

-