Published On: mie, Mar 15th, 2017

Tupeu de sofer beat / Desi abia se tinea pe picioare s-a certat cu politistii si a refuzat testarea cu aparatul etilotest

Luni, 13 martie, la ora 18:35, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier a oprit in trafic, pe strada Comuna din Paris, autoturismul condus de catre un barbat de 62 de ani, din municipiul Galati.

Intrucat acesta emana miros de alcool, politistii i-au cerut sa se supuna testarii cu aparatul etilotest, insa a refuzat. Astfel ca a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate probe biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei exacte. Politistii i-au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

In aceeasi zi, la ora 23:00, politisti de la Poliția orasului Faurei l-au depistat pe un tanar de 21 de ani, din satul Caineni-Bai, comuna Visani, care conducea autoturismul pe DJ 203A, in localitatea Visani.

Deoarece acesta se afla vadit sub influenta alcoolului, politistii i-au solicitat sa fie testat cu aparatul etilotest, dar a refuzat.A fost condus la Spitalul Faurei unde, de asemenea, a refuzat sa-i fie prelevate probe biologice, pentru stabilirea gradului de alcoolemie. Pe numele lui a fost intocmit dosar penal pentru infractiunea de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Comentarii

comentariu

About the Author