Published On: lun, Mar 27th, 2017

Societatile comerciale, barurile si discotecile, sub lupa politistilor

Politistii braileni au actionat, in acest weekend, pentru prevenirea tuturor faptelor antisociale, in special a celor comise cu violenta, precum si pentru mentinerea climatului de liniste si siguranta publica.

In zilele de 24 si 25 martie, politisti din cadrul Politiei Municipiului, Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, de la politiile orasenesti si sectiile de politie rurala arondate, impreuna cu politisti de la actiuni speciale, au actionat in municipiu si in localitatile din judet, cu scopul mentinerii ordinii si sigurantei publice, de a preveni faptele antisociale, de a combate producerea accidentelor rutiere si de a identifica si sanctiona actele de comert ilegal.

Politistii au verificat 68 de societati comerciale, au legitimat 346 de persoane, dintre care 31 au fost controlate corporal sumar, si au oprit in trafic 275 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 35 de soferi.

Totodata, au fost constatate 53 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de circa 23.000 de lei.

Dintre amenzile aplicate, 42 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 8 conform Legii 61/1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, si 3 conform Legii 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite.

Ca masuri complementare, politistii au retras un certificat de inmatriculare si au confiscat produse alimentare si produse din peste, in valoare totala de 650 de lei.

Comentarii

comentariu

About the Author