Published On: vin, Mar 3rd, 2017

Simionescu nu este interesat de postul de manager al Spitalului Judetean: “Nu ma intereseaza postul de manager!”

In aceasta primavara mandatul lui Mihail Iugulescu de manager al Spitalului Judetean ii expira, iar locul ce urmeaza sa devina vacant a creat multe discutii. Astazi, in cadrul unei conferinte de presa a PSD Braila fostul primar, Aurel Simionescu, a fost intrebat daca ia in calcul sa participe la concorsul pentru acest post, avand in vedere ca indeplineste toate cerintele. Initial, Simionescu nu a spus “Da” sau “Nu”, dar la insistentele presei, fostul primar a spus categoric “Nu”.

In ciuda acestui raspuns, Ion Rotaru, liderul PSD Braila, a avut o interventie in care a spus ca “in politica, ca si in viata, nu trebuie sa spui niciodata nu”.

“Astfel discutii(n.r. infiintarea unor trei posturi de directori in cadrul Spitalului Judetean), avand in vedere ca se va schimba conducerea spitalului, nu sunt logice. Acum mai multi ani a existat un post de director de reforma. Comentariul poate fi facut de o noua echipa, care isi asuma un anumit proiect managerial, cu niste criterii, cu niste performante, indicatori. Atunci, poate noua echipa va simti nevoia o noua structura in echipa de conducere. Dar pentru doua luni de zile, sau eu sa fac acum o structura pentru altii care vor veni, nu este o chestiune care sa fie luata in discutie. Noi am avut o discutie despre necesitatea ca intre unitatile, pentru ca Spitalul Judetean are mai multe corpuri, ca sa se asigure o functionalitatea poate ca ar fi interesant de gandit, pentru noua echipa, ideea unei conduceri la nivelul Maternitatii, la nivelul Spitalului 3, intr-un format de comunicare”, a spus Simionescu.

Dupa ce a prezentat unele probleme existente la Spitalul Judetean, presa a punctat ca este familiarizat cu ceea ce se intampla in spital, Simionescu a spus clar ca nu e interesat de postul de manager: “Nu ma intereseaza postul de manager!”

Comentarii

comentariu

About the Author