Published On: lun, Mar 27th, 2017

Scandal si injuraturi ca la usa cortului la Spitalul Judetean

Vineri spre sambata, la ora 03:00, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica, in urma unei sesizari primite prin apel 112, l-au oprit in trafic pe un brailean, in varsta de 31 de ani, in timp ce conducea autoturismul pe Soseaua Buzaului, din municipiu.

Acesta emana miros de alcool, iar politistii i-au cerut sa fie testat cu aparatul etilotest, insa a refuzat. In continuare, a fost condus la spital, pentru a-i fi recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei, dar a refuzat sa se supuna si acestei masuri.

In urma controlului masinii, politistii au gasit in portiera un cutit cu lungimea totala de 30 de cm, care a fost ridicat pentru cercetari. Pe numele celui depistat a fost intocmit dosar penal pentru infractiunile de refuz de prelevare de probe biologice si port fara drept de obiecte periculoase. De asemenea, acestuia i-a fost aplicata amenda contraventionala in valoare de 200 de lei, conform Legii 61/1991, pentru adresarea de cuvinte jignitoare in unitatea spitaliceasca.

Comentarii

comentariu

About the Author