Published On: mar, Mar 21st, 2017

S-a inceput plantarea de arbusti ornamentali / Marian Dragomir: “Brailenii sunt invitati vineri la o actiune comuna de plantare copaci in Braila”

Astazi, primarul Dragomir a spus in mediul online ca s-a inceput plantarea de arbusti in municipiu. Intrebat de un brailean cand se va incepe aceasta campania, pentru ca va trece primavara, edilul sef i-a raspuns ca deja s-a inceput aceasta campanie. In prezent deja se planteaza in cartierul Buzaului, iar de vineri se incep plantarile si in cartierul Viziru.

“S-a inceput. Acum se planteaza in Cartierul Buzaului, de vineri in Cartierul Viziru si continuam in tot orasul. Vineri incepand cu ora 14.30 va invitam la o actiune comuna de plantare copaci in Braila. Locatia o vom comunica miecuri. Pe strada poet Grigire Alexandrescu nu vom planta deoarece strada va intra in reabilitare pe fonduri europene. Vom prevede in proiect traversari la str. Radu Negru, Milcov si poate la Castanului. Si noi am intevenit in toamna. Poate ca trebuia mai mult, dar daca cititi unele comentarii de mai sus o sa vedeti ca unii braileni considera ca am intervenit prea mult”, a scris Marian Dragomir.

Dupa acest raspuns, brailenul respectiv l-a felicitat pe edilul sef pentru aceasta actiune si l-a invitat in Vidin, pe strada Garofitei care arata “jalnic”, fiind plina de gropi: "Felicitari, dar sa stiti ca va asteptam si in Vidin pe str.Garofitei unde strada e jalnica numai gropi."

Comentarii

comentariu

About the Author