Published On: vin, Mar 24th, 2017

Rezultatele raziei de la Chiscani: 19 perchezitii domiciliare, 4 persoane conduse la sediul Politiei si amenzi de peste 8.000 de lei aplicate soferilor

La data de 23 martie, in intervalul ora 6:00 – 9:00, politistii din cadrul Politiei Municipiului Braila, impreuna cu 16 luptatori ai Serviciului pentru Actiuni Speciale au desfasurat o actiune, pe raza comunei Chiscani, pe linia prevenirii si combaterii furturilor din locuinte, anexe gospodaresti, cabluri de telefonie si din societati comerciale.

Totodata, acestia au efectuat 19 perchezitii la 25 de persoane banuite de furturi, 4 fiind conduse la sediul politiei pentru audieri.

Cu aceasta ocazie, politistii au instituit filtre rutiere, efectuand controale pentru prevenirea si combaterea incalcarii regulilor de circulatie rutiera. Au fost legitimate 95 de persoane, 45 fiind controlate corporal sumar si 16 conduse la sediul politiei, si oprite in trafic 65 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 65 de soferi.

De asemenea, au fost constatate 4 infractiuni si aplicate 26 de sanctiuni contraventionale, cu amenzi in valoare totala de peste 8.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice. Ca masura complementara, politistii au ridicat in vederea suspendarii un permis de conducere si au retras 5 certificate de inmatriculare.

In urma perchezitiilor au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor 5 plase de pescuit monofilament, un prostovol, 20 de pachete de tigari de provenienta duty-free si 8 cartuse de vanatoare, in valoare totala de 3.200 de lei.

De asemenea, la domiciliile persoanelor vizate au mai fost gasite bunuri (drujbe, unelte electrice, tevi metalice) a caror provenienta nu a putut fi justificata, fiind ridicate de politisti pentru verificari, precum si obiecte ce ar fi fost folosite pentru comitererea furturilor. La perchezitii au participat si jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author