Published On: mar, Mar 7th, 2017

Razii in municipiu / Un sofer, oprit pe Buzaului, avea un briceag de peste 25 cm in masina

In cursul raziilor de duminica seara, efectuate pe raza municipiului, cu spopul prevenirii faptelor antisociale si mentinerii climatului de securitate si liniste publica, politistii au mai descoperit un cutitar brailean.

Cu aceasta ocazie, au fost legitimate 128 de persoane, verificate 26 de societati comerciale si oprite in trafic 141 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 60 de conducatori auto.

Totodata, politistii au constatat 3 infractiuni si 61 de contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 15.630 de lei, dintre care 49 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 5 la Legea 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, 6 conform Legii 145/2014 pentru stabilirea unor masuri de reglementare a pietei produselor din sectorul agricol, si 1 la Legea 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite,  Ca masura complementara, politistii au ridicat in vederea suspendarii 6 permise de conducere si retras 2 certificate de inmatriculare.

In urma acestei actiuni, la ora 19:10, politisti de ordine publica l-au oprit in trafic pe un barbat de 32 de ani, din municipiu, in timp ce conducea autoturismul pe Soseaua Buzaului. In urma controlului efectuat, politistii au gasit in masina un cutit tip briceag, avand lungimea totala de 25,5 cm. Persoana depistata a fost condusa la sediul Politiei Municipiului Braila, unde i-a fost intocmit dosar penal pentru port fara drept de obiecte periculoase, cutitul fiind ridicat pentru continuarea cercetarilor.

Comentarii

comentariu

About the Author