Published On: mar, Mar 28th, 2017

Politistii au luat cu asalt localitatile Viziru si Ciocile

In cursul zilei de 26 martie, politisti din cadrul Politiei Municipiului si Politiei orasului Insuratei, impreuna cu politisti pentru actiuni speciale, au desfasurat actiuni in municipiu si in localitatile Viziru si Ciocile, pentru prevenirea si combaterea actelor care aduc atingere ordinii si linistii publice, a activitatilor de comert ilegal si a incalcarii regulilor de circulatie rutiera.

Au fost verificate 25 de unitati comerciale si 10 producatori particulari, legitimate 144 de persoane, dintre care 17 au fost controlate corporal sumar, si oprite in trafic 85 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 21 de soferi.

De asemenea, au fost constatate 38 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de 6.755 de lei, dintre care 31 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 3 conform Legii 61/1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, si 4 la alte acte normative. Ca masura complementara, politistii au retras un certificat de inmatriculare.

Comentarii

comentariu

About the Author