Published On: joi, Mar 2nd, 2017

Politia Romana in actiune / Polististii au dat buzna peste o femeie de 67 de ani, intr-un dosar de evaziune fiscala, ulterior stabilindu-se ca adresa era gresita

Politistii din Buzau care au facut perchezitii la persoane banuite de evaziune fiscala au descins la o alta adresa, pe mandatul primit de acestia fiind scris gresit numarul locuintei pe care trebuia sa o perchezitioneze.

Anchetatorii au intrat peste o femeie de 67 de ani, care s-a speriat, ei trebuind de fapt sa perchezitioneze locuinta fostului secretar de stat Horatiu Anghelescu, scrie news.ro.

Politistii aveau mandat pentru a face o perchezitie pe strada Alexandru Sahia numarul 10 din municipiul Buzau, insa adresa era gresita, ei trebuind de fapt sa descinda la numarul 10A. Anchetatorii trebuia sa perchezitioneze locuinta lui Horatiu Anghelescu, fost secretar de stat in Ministerul Comunicatiilor, care detine mai multe societati comerciale in Buzau, el fiind si presedintele Pro Democratia filiala locala.

Politistii au intrat insa in locuinta unei femei de 67 de ani, care s-a speriat si a inceput sa planga si care le-a spus ca au gresit si ca Horatiu Anghelescu locuieste la casa de vizavi.

Ulterior, oamenii legii au plecat, mergand la locuinta barbatului vizat de perchezitii.

Comentarii

comentariu

About the Author