Published On: vin, Mar 3rd, 2017

O batrana a fost jefuita in cartierul Obor

Marti, 1 martie, la ora 18:00, o patrula de politie din cadrul Serviciului Rutier, ce se afla pe Bulevardul Dorobantilor, a fost sesizata de catre un brailean de 31 de ani, cu privire la faptul ca, in timp ce se afla in Cartierul Obor, o persoana necunoscuta i-a sustras poseta unei femei.

Politistii, impreuna cu reclamantul, au plecat in urmarirea individului necunoscut, depistandu-l in apropierea intersectiei strazii Albina cu Bulevardul Dorobantilor. Aceasta a fost predata politistilor din cadrul Biroului de Investigatii Criminale, care au stabilit ca este vorba despre un barbat, in varsta de 35 de ani, din Braila, banuit ca, pe fondul consumului de bauturi alcoolice, i-ar fi smuls din mana poseta unei brailence, in varsta de 72 de ani. Prejudiciul a fost recuperat in totalitate.

Politistii au intocmit pe numele suspectului dosar penal pentru infractiunea de talharie si l-au retinut pe baza de ordonanta, urmand ca, in cursul acestei zile, sa fie prezentat Judecatoriei Braila, cu propunere de arestare preventiva.

Comentarii

comentariu

About the Author