Published On: joi, mart. 30th, 2017

Modernizarea transportului public continua / Elevii vor avea abonamente gratuite

Dupa sedinta Consiliului Local Municipal in care s-a votat bugetul municipiului pentru anul 2017, primarul Marian Dragomir a postat in mediul online un mesaj plin de optimism in ceea ce priveste transportul in comun din municipiu. Edilul sef a spus ca si in acest an se va continua modernizarea transportului public, iar in acest sens se vor achizitiona 20 de noi autobuze, 16 de capacitate medie si 4 de capacitate mica, se vor moderniza automatele de bitele si se vor amplasa altele 40, si vor aparea primele 20 de statii de autobuz iluminate pe timp de noapte. Totodata, Dragomir a precizat si ca elevii vor avea abonamentele subventionate in proportie de 100% pentru toata perioada anului scolar, iar pentru a incuraja participarea la ore a elevilor, numarul de absente va constitui un criteriu pentru acordarea abonamentelor

“CONTINUAM MODERNIZAREA TRANSPORTULUI PUBLIC – NOI FACILITATI PENTRU ELEVI !!!

In anul 2016 am introdus abonamentele subventionate 100% pentru studentii facultatilor din Braila care au domiciliul in Braila.

In anul 2017 va propun ABONAMENTE SUBVENTIONATE 100% PENTRU ELEVII LICEELOR DIN BRAILA CU DOMICILIUL IN BRAILA pentru perioada aferenta anului scolar. Vom face analizele si demersurile necesare in vederea initierii in lunile urmatoare a Proiectului de Hotarare de Consiliu Local Muncipal privind abonamentele acordate elevilor. Pentru a incuraja participarea elevilor la ore numarul absentelor va constitui un criteriu pentru acordarea abonamentelor.

Pentru a evita aglomeratia la ghisee, vom sustine acordarea abonamentelor prin scoli, avand astfel controlul situatiei scolare privind calitatea de elev si participarea la cursuri.

2016 – 12 autobuze de mica capacitate si 7 automate noi de bilete

2017 – Am alocat bani in buget pentru

– 16 autobuze de medie capacitate si 4 autobuze de mica capacitate

– 40 de noi automate de bilete si modernizarea automatelor vechi

– primele 20 de statii de autobuz cu iluminat pe timp de noapte

P.S. – Acum nu este campanie electorala si sper ca nimeni sa nu faca speculatii politice pe acest subiect.”, a scris Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>