Published On: mie, Mar 22nd, 2017

Micii karatisti braileni au obtinut 21 de medalii la competitia sportiva “Cupa Dragon” editia a XIII-a

Sportul Brailean se poate mandri si cu copii care parctica Karate.

Pe 11 Martie avut loc competitia sportiva "Cupa Dragon" editia a XIII-a, desfasurata la Bucuresti si organizatta de Federatia Romana de Karate.

karate echipa brailaLa competitie a participat si Grupul Sportiv SHOGUN Braila (foto), care promoveaza sportul, miscarea, disciplina, voia buna si increderea in sine, cu un lot de 11 sportivi,  indrumati de instructorii Plopeanu Florin, Elena Iarca si Ionescu Ionut.

Probele la care au participat au fost Kata individual masculin, Kata individual feminin, Kumite si Kata echipe.

Micii karatisti braileni au obtinut 21 de medalii din care 7 de aur, 5 de argint si 9 de bronz.

Astfel Selin Stefan a obtinut medalia de argint la kata individual masculin ( 6-7 ani) si medalia de bronz la kumite ( 6-7 ani).

Purnavel Adrian a obtinut medalia de argint la kata individual masculin ( 6-7 ani) si medalia de argint la kumite ( 6-7 ani).

Prichici Ciprian a obtinut medalia de aur la kumite ( 6-7 ani).

Pasculescu Claudiu a obtinut medalia de bronz la kata individual masculin ( 6-7 ani) si medalia de bronz la kumite ( 6-7 ani).

Dragu Marinel a obtinut medalia de aur la kata individual masculin ( 8-9 ani) si medalia de bronz la kumite ( 8-9 ani).

Stoian Adrian a obtinut medalia de bronz la kata individual masculin ( 8-9 ani) si medalia de bronz la kumite ( 8-9 ani).

Ticau Sebastian a obtinut medalia de aur la kata individual masculin ( 9-10 ani) si medalia de argint la kumite ( 9-10 ani).

Grosu Alexandru (foto stanga) a obtinut 2 medalii de aur la kata individual masculin (10 -11 ani) si kumite(10 -11 ani).

Alex Ioan Vasile a obtinut  medalia de bronz la kata individual masculin (10 -11 ani) si medalia de bronz la kumite(10 -11 ani).

Dragomir Ioana Zara (foto dreapta) a obtinut  medalia de aur la kata individual feminin (10 -11 ani) si medalia de argint la kumite(10 -11 ani).

Cucea Stefan a obtinut medalia de bronz la kata individual masculin ( 12-13 ani).

Felicitari micilor karatisti!

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-