Published On: joi, Mar 23rd, 2017

Marin-Marius Florea este noul vicepresedinte ANAF

Marin-Marius Florea a fost numit in functia de vicepresedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, coordonator al Directiei Generale Antifrauda Fiscala,  in urma deciziei  prim-ministrului, publicata in Monitorul Oficial nr 282, din 22 martie  2017.

Florea Marin-Marius a avut atributii de coordonare a activitatilor de combatere a evaziunii si fraudei fiscale, in funcţii precum cea de Director general adjunct/Sef serviciu in cadrul Activitatii de inspectie fiscala de la DGRFP Bucuresti (2015 – 2017) si  respectiv Directia de Administrare a Marilor Contribuabili (in 2014). In anul 2013, a ocupat functia de Sef administratie adjunct la DGRFP Bucuresti, activitatea de inspectie fiscala, iar in perioada 1998-2003 a fost inspector, la Directia Generala de Control Fiscal din cadrul Ministerului Finantelor Publice.

Florea Marin-Marius este licentiat in stiinte economice, specializarea Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice – Bucuresti. De asemenea, detine un Master in Investigarea Fraudelor, urmat la Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza", Facultatea de Drept.

Comentarii

comentariu

About the Author