Published On: vin, Mar 24th, 2017

Marian Dragomir: “Daca vom asfalta noaptea, se vor gasi persoane care vor contesta calitatea lucrarilor”

Recent, o braileanca i-a propus primarului Marian Dragomir, pe o retea de socializare, ca lucrarile de plombarea si asfaltare a strazilor din municipiu sa se desfasoarea inclusiv pe timpul noptii, deoarece in timpul zilei traficul se aglomeareaza foarte mult din cauza acestor lucrari.

“Strazile noastre sunt foarte inghesuite. In timpul zilei este trafic. Lucrari, trafic, etc etc. Noi nu putem evolua chiar deloc?!", a scris braileanca.

Intrebat in cea mai recenta conferinta de presa despre aceasta propunere, edilul sef a admis ca acest lucru ar ajuta mult la fluidizarea traficului, dar refuza categoric ca lucrarile sa se faca noaptea, deoarece vor exista voci care vor spune ca nu va da dovada de transparenta. In plus, acesta a adaugat ca lucrarile pe timpul noptii ar genera genera costuri suplimentare.

“Consider ca daca vom asfalta noaptea, se vor gasi destule persoane care vor contesta calitatea acelor lucrari si vor spune ca le facem noaptea pentru a nu da dovada de transparenta, pentru a incerca astfel sa mascam anumite lucruri. In schimb, recunosc ca o asfaltare pe timp de noapte ar conduce la fluidizarea traficului foarte mult. Dar nu o vom face. Cu atat mai mult, cu cat vom putea intalni si o opozitie a societatii care a castigat licitatia respectiva, deoarece va trebui sa aiba costuri suplimentare, cu plata orelor pe timp de noapte catre angajati”, a declarat Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author