Published On: joi, mart. 30th, 2017

Mai multi indivizi au spart sediul Directiei Finantelor Publice Locale din Brailita cu ganduri mari, dar au plecat cu mana goala

Ieri dimineata, sediul Directiei Finantelor Publice Locale din cartier Brailita a fost pradat de hoti. Cladirea de pe strada Dumbrava Rosie, numarul 32, unde se afla ghiseele Primariei la care brailenii isi platesc taxele si impozitele locale a fost sparta, in noapte de marti spre miercuri de mai multi indivizi. Hotii au crezut va vor da lovitura vietii, gandindu-se ca in aceasta perioada se platesc intens taxele si impozitele locale. Hotii nu au luat in calcul si faptul ca la finalul programului banii sunt transferati din unitate. Dupa ce au bantuit prin cladire pentru mai multe minute, hotii au plecat cu mana goala. Singurul lucru de valoare din cladire fiind calculatoarele angajatilor, care nu le-au facut ochiul, probabil din cauza ca sunt prea vechi sau prea greu de carat.

Cei mai nemultumiti dupa aceasta grozavie au fost cetatenii care doreau sa plateasca astazi taxele si impozitele, in conditiile in care acestea sunt ultimele zile in care mai pot beneficia de reducerea aplicata de catre Primarie, iar sediul respectic a fost inchis pentru investigatiile oamenilor legii. Oamenii au fost nevoiti sa se duca pana la sediul central al Finantelor Publice Locale sau sa astepte pana maine.

“Ieri, la ora 8.15, persoana care era de serviciu la Directia de Finante din Brailita a sesizat prin numarul de urgenta 112 faptul ca persoane necunoscute au escaladat gardul si au patruns in curtea centrului. Prin fortarea usii de acces, indivizii pusi pe furat au patruns in interior. Politistii deplasati imediat in zona respectiva au constatat ca usile erau fortate, dovada ca cel sau cei care au intrat in interiorul sediului, cautau ceva. Politistii sustin ca nu s-a constatat ca ar lipsi bunuri din interior. Cu ajutorul cainelui de urma, echipa de interventie a efectuat cercetarile in zona, insa, deocamdata, suspectii nu au fost identificati. Investigatiile continua, iar in cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de tentativa la furt calificat.”, se arata intr-un comunicat IPJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author