Published On: joi, Mar 23rd, 2017

Iulian Chiriac: ”Carmelia Dragomir ca presedinte ATOP e o schimbare in bine, pentru ca este mult mai aplecata la mediul infractional”

Astazi, in cadrul unei conferinte de presa, presedintele Consiliului Judetean, Francisk Iulian Chiriac a spus ca planul intocmit de ATOP(Autoritatea de Ordine Publica Braila) pentru a reduce infractionalitatea din Braila este unul viabil si ca este foarte important ca infractionalitatea sa scada. Intrebat de exprimarea ambigua pe alocuri, precum “mentinerea infractionalitatii la acelasi nivel ca si anul trecut”, Chiriac a spus ca limba romana are multe intelesuri. Cat despre activitatea deprinsa de noul presedinte ATOP, Carmelia Dragomir, presedintele CJ nu a dorit sa vorbeasca pentru ca a trecut putin timp de cand social democrata ocupa aceasta functie. Reamintim ca, Carmelia Mariana Dragomir Balanica a devenit presedintele ATOP la mijlocul lunii februarie, dupa ce Nicu Nita a plecat in Camera Deputatilor.

“Planul intocmit de ATOP(n.r. Autoritatea de Ordine Publica Braila) este in regula, contine niste situatii statistice. Important este ca mediul infractional sa scada, nu sa creasca. Depinde cum citesti, limba romana are multe intelesuri. Din punctul meu de vedere acel raport de informare statistic arata ca infractiunile sunt in scadere si ne dorim in continuare ca acest flagel al infractionalitatii sa ramana pe un trend descendent.

E o perioada scurta sa analizez activitatea Carmeliei Dragomir ca presedinte ATOP. Eu sper ca fiind tanara, in aceasta functie, are toate premisele sa exceleze. E o schimbare, si eu cred ca e o schimbare in bine, tinand cont ca este o femeie si nu este un barbat. Eu cred ca este mult mai aplecata si va fi mult mai aplecata la mediul infractional si la toate aceste statistici”, a spus Iulian Chiriac.

Comentarii

comentariu

About the Author